MARINKA TEPIĆ OVOM REČENICOM ZALEDILA JE VUČIĆA: "Džaba se vadiš, tvoj batinaš je bio sa ekipom Veljinih davitelja na inauguraciji" (VIDEO)

Od trenutka kada je policija uhapsila Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja, zajedno sa još 18 članova njegove kriminalne grupe, pristalice vladajuće stranke su krenule da "peru ruke" od člana grupe "Principi".

  • Regija

  • 13. Feb. 2021  13. Feb. 2021

  • 1

"A lepo sam ti rekla, Aleksandre Vučiću, džaba se vadiš! Ovo je tvoj SNS batinaš sa ekipom Veljinih davitelja na tvojoj inauguraciji. Isti koji ti čuva leđa u Novom Pazaru, Valjevu. Jer samo su tvoji sa Veljinima mogli ovako da komanduju dok policija gleda i ćuti! I dobija naređenje da ode!", navela je na Twitteru potredsjednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić, potkrepivši svoje tvrdnje video snimkom.

Od trenutka kada je policija uhapsila Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja, zajedno sa još 18 članova njegove kriminalne grupe, pristalice vladajuće stranke su krenule da "peru ruke" od člana grupe "Principi".

Vezu sa Belivukovom grupom pokušali su da zatru gotovo svi iz vlasti, počev od Aleksandra Vučića, te su na sve načine pokušali da povežu Velju Nevolju sa opozicijom. Međutim, Marinika Tepić im je poručila da to "neće proći", budući da, kako je navela, neće odustati od iznošenja dokaza o povezanosti SNS i uhapšenog Belivuka.

Tako je juče gostujući na televiziji Nova S istakla da je Vučić "stvorio i finansirao Velju Nevolju", te da "ne može da ga na unutrašnjem planu povezuje sa opozicijom, a na spoljašnjem sa Crnom Gorom". A onda je pokazala fotografije na kojima se vidi kako čovjek iz obezbjeđenja prebija novinarku Danasa.

- Vidite, na ovoj slici je novinarka Danasa na inauguraciji, a u pozadini je prepoznatljivo lice, koje je takođe čuvalo Vučića u Novom Pazaru, a koje ugrožava i gura novinarku. To je isti čovek koji je u pozadini Vučića i čuva ga svojim telom godinu dana ranije. On lično čuva Vučića, 1. decembra 2016, a kada je Vučić bio premijer. To je bilo povodom obilaska pogona fabrike Gorenje u Valjevu. Toliko je tragova - navela je Tepić.

Danas je otišla i korak dalje, pa je pokazala kakva je veza između tog člana obezbeđenja Aleksandra Vučića i grupe Velje Nevolje.

- A lepo sam ti rekla, Aleksandre Vučiću, džaba se vadiš! Ovo je tvoj SNS batinaš sa ekipom Veljinih davitelja na tvojoj inauguraciji. Isti koji ti čuva leđa u Novom Pazaru, Valjevu. Jer samo su tvoji sa Veljinima mogli ovako da komanduju dok policija gleda i ćuti! I dobija naređenje da ode! - istakla je Tepić, piše Danas.rs.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...