DOBRE VIJESTI IZ ISTANBULA: Jedina bh. aviokompanija preuzima avion Airbus 320, uskoro počinju turistički letovi...

FlyBosnia će uskoro preuzeti avion Airbus 320 od Onur Aira. Avion se trenutno farba u boje kompanije FlyBosnia u Istanbulu.

  • Ekonomija

  • 21. Feb. 2021  

  • 0

Prema web stranici avioprevoznika, nijedno odredište trenutno nije dostupno za rezervaciju, ali u predstojećoj ljetnoj sezoni kompanija planira obavljati svakodnevne čarter letove za Antaliju u ime turističke agencije Centrotrans Tours.

U novembru prošle godine međunarodni aerodrom Sarajevo raskinuo je ugovor s firmom Fly Bosnia nakon što kompanija nije podmirila dugove.

Najvjerovatnije je da je pitanje duga riješeno, a letovi FlyBosnije bit će uglavnom čarter letovi za turiste iz Saudijske Arabije i Kuvajta koji posjećuju Bosnu i Hercegovinu, javlja flyingbosnian.blogspot.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...