Gastro
OD AMATERA DO KULINARSKOG MAHERA: Na brzinu napravite pljeskavicu punjenu feta sirom i oduševite ukućane (VIDEO)
16. Feb. 20220
Ukusna i sočna pljeskavica koju možete koristiti i kao hamburger.
Gastro
27. Feb. 2021 27. Feb. 2021
0
1kg mljevenog mesa
2 luka
2 čehna bijelog luka
ulje
so
1. Luk sitno isjeckajte i posolite.
2. Ostavite da odstoji i ocijedite pa pomiješajte sa mljevenim mesom i sitno sjeckanim bijelim lukom.
3. Posolite, pobiberite i nauljenim rukama oblikujte pljeskavice.
4. Ostavite u frižideru da odstoje sat vremena pa pržite na gril tavi, roštilju ili običnoj tavi.
Prijatno! :)
(SB/Domacica.com)
Kultura
STEVEN SPIELBERG: "Ovo je jedan od najboljih sci-fi filmova koje sam vidio"
Prije 4h0
Auto
FILM U KINA U EVROPI STIŽE ZA KOJI DAN: VW ID.4 postaje filmska zvijezda, u lovu je na Godzillu (VIDEO)
Prije 4h0
Svijet
NOVE ŽRTVE: Najmanje 12 ljudi ubijeno u izraelskom napadu u Gazi
Prije 4h0
Sport
DRAMA U BEOGRADSKOJ "ARENI": Olympiacos srušio Partizan u samoj završnici utakmice
Prije 4h0
Gastro
JELO OD KOJEG SE IMAM "BAJILDISAO": Ovaj specijalitet spremite za večerašnji iftar i oduševite ukućane ili goste
26. Mar. 20240
Gastro
DESERT ZA ČISTU PETICU: Na brzinu napravite „dobru“ pitu, poslasticu za sve generacije (VIDEO)
27. Mar. 20240
Gastro
PURA S UMAKOM OD PAVLAKE I JAJA: Odlična je za vašu dijetu i želudac, a ukusna večera teško da može biti jeftinija
27. Mar. 20240
Gastro
OD ČORBE DO DESERTA: Donosimo prijedlog cijelog menija za večerašnji iftar
Prije 12h0
trenutak ...
Komentari - Ukupno 0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.