IMPROVIZACIJA ZA ANTOLOGIJU: Ovako Rusi gase auto u plamenu (VIDEO)

Snimka nemilog događaja dolazi iz grada Osinnikija.

  • Auto

  • 28. Feb. 2021  28. Feb. 2021

  • 0

Nakon što nisu uspjeli ugasiti vatru klasičnim metodama, Rusi su posegli za nešto moćnijim rješenjem.

Slaveni su poznati po improvizaciji, a među njima nerijetko Rusi posežu za radikalnijim rješenjima. A kad je požar u pitanju, vjerovatno se još uvijek osjeti miris u BMW-u koji je ugašen fekalijama iz cisterne. Ovdje je slučaj osjetno ugodniji.

Uglavnom, snimka nemilog događaja dolazi iz grada Osinnikija, a dogodila se polovicom mjeseca. Vozaču se nasred ceste u vožnji zapalio Mitsubishi. Vatra se širila iz motornog prostora, a usprkos naporima nisu je uspjeli ugasiti pomoću protupožarnih aparata. A onda stiže rješenje u obliku bagera s košarom punom snijega. Iskrcao ju je na prednji kraj Mitsubishija i tako doveo i prednji ovjes na iskušenje. Gašenje vatre nije prošlo na najbolji način, ali ubrzo su stigli i vatrogasci te odradili posao na školski način. Najvažnije je da nitko nije ozlijeđen.  

(Index Auto)       

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...