ONI NEMAJU MILOSTI: Pogledajte zbog čega je njemačka policija žestoko kaznila nesavjesnog vozača na Autobahnu

Ovoga puta loše se proveo vlasnik žutog Volkswagen Golfa.

  • Auto

  • 01. Mar. 2021  01. Mar. 2021

  • 0

Tokom kontrole udaljenosti između vozila na autocesti A-5 u Njemačkoj, policija je u samo 90 minuta zabilježila više od stotinu prekršaja. Prema policijskom izvještaju, jedan se automobil posebno isticao.

Tokom kontrola udaljenosti na A-5, policija je istaknula fotografiju vozača za upravljačem žutog Volkswagen Golfa, koji je, prema navodima dužnosnika, bio udaljen minimalno od vozila ispred sebe uprkos vožnji pri velikoj brzini u lijevoj traci.

Automobil je snimljen kamerom za kontrolu udaljenosti na A-5 između Darmstadta i Frankfurta, pri brzini od 157 kilometara na sat, objavili su u južnom Hesseu u Darmstadtu.

U slučaju takvog prekršaja, vozaču prijeti novčana kazna od 320 eura, ali i najmanje dva mjeseca zabrane vožnje, uz dva kaznena boda…

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...