PODSJEĆA GA NA JELENU: Ognjen Vranješ poludio za zgodnom splitskom influensericom, pogledajte šta objavljuje na Instagramu

Ivanu na Instagramu prati više od 30.000 fanova, među kojima je i Vranješ.

  • Estrada

  • 05. Mar. 2021  05. Mar. 2021

  • 0

Bivši reprezentativac BiH Ognjen Vranješ (31), najpoznatiji po aferi sa srpskom pjevačicom Jelenom Karleušom (42), navodno ljubi splitsku influensericu Ivanu Jeločnik, piše "Dalmacija danas".

Ivanu na Instagramu prati više od 30.000 fanova, među kojima je i Vranješ. Redovno joj komentira fotografije, a ispod najnovije objave joj je napisao: "Opa opa." 

 24sata

Foto: Instagram

Ognjen trenutno nastupa za belgijski klub RSC Anderlecht, a Ivana je početkom godine posjetila Belgiju, piše "Dalmacija danas". Je li riječ o slučajnosti ili je na pomolu nova ljubav, zasad nije poznato. 

24sata

Foto: Instagram

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...