VRIJEDNA ISPORUKA ZA SRBIJU: VUČIĆ dočekao kontingent od pola miliona kineskih vakcina, ugovoreno još...

Dodao je da je ukupno ugovoreno oko 13 miliona vakcina iz Kine, čiji se dolazak u Srbiju očekuje u narednom periodu.

  • Regija

  • 05. Mar. 2021  06. Mar. 2021

  • 1

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić dočekao je večeras na aerodromu "Nikola Tesla" kontigent od 500.000 kineskih vakcina.

“Mimo protokola sam sam došao na aerodrom ‘Nikola Tesla’ i dočekao 500.000 Sinofarmovih kineskih vakcina.”, rekao je Vučić u videu objavljenom na njegovom Instagram profilu.

Dodao je da je ukupno ugovoreno oko 13 miliona vakcina iz Kine, čiji se dolazak u Srbiju očekuje u narednom periodu.

“Došao sam da bih još jednom pokazao zahvalnost kineskom predsedniku Xi Jinpingu i da kažem građanima Srbije da danas imamo 2.620.000 vakcina i da smo ugovorili 13.350.000 vakcina i da pozovem građane da se vakcinišu. Hvala mojim prijateljima iz Kine na svemu, živela Srbija!”, navodi se u videu predsjednika Vučića.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...