NA TUKU ZABORAVIO: Dragan Čović čestitao veliki uspjeh atletičara druge države

Dragan Čović uputio je čestitku Filipu Mihaljeviću povodom osvajanja bronzane medalje na Europskom dvoranskom prvenstvu.

  • Mini market

  • 08. Mar. 2021  

  • 5

-Poštovani Filipe,

iznimna mi je čast i zadovoljstvo kao predsjedniku Hrvatske demokratske zajednice Bosne i Hercegovine, predsjedniku Hrvatskog narodnog sabora u Bosni i Hercegovini te u svoje osobno ime, uputiti najiskrenije čestitke povodom osvajanja brončane medalje u bacanju kugle na Europskom dvoranskom prvenstvu.

Osvojena medalja nedvojbena je potvrda kvalitetnog i stručnog rada, nadarenosti, zalaganja i odricanja jednog sportaša.

Uvjeren sam da ćete i dalje nastaviti raditi istim intezitetom, afirmirajući atletiku i sport kao najbolji putokaz mlađim naraštajima.

Ovaj uspjeh, kao zasluga Vašeg iznimnog truda, uvjeren sam, bit će samo početak Vaših drugih športskih uspjeha, u kojima ćemo još dugo uživati.

Od srca Vam, iskreno čestitam na ovoj sjajnoj bronci - stoji u čestitki Dragana Čovića.

Podsjetimo, Filip Mihaljević je član reprezentacije Hrvatske rodom iz Livna. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...