KAKVA GREŠKA: Nogometaš Bayerna na trening stigao "pogrešnim" automobilom, za kaznu će morati...

Nogometaš Bayerna Kingsley Coman našao se u centru pažnje fudbalske javnosti zbog bizarne kazne koju bi mogao dobiti od svog kluba.

  • Šareni svijet

  • 16. Mar. 2021  16. Mar. 2021

  • 0

Coman je na trening Bayerna prije nekoliko dana stigao u svom skupocjenom Mercedesu, ali bi ga to itekako moglo koštati, jer je prekršio pravilo.

Naime, poznato je da je Audi već dugo vremena sponzor bavarskog kluba te da posjeduje oko 8,33 posto dionica Bayerna i igrači po pravilu moraju dolaziti automobilima ove marke.

Bayern godišnje zaradi oko 50 miliona eura od Audija i jasno je zašto su svi ljuti na Comana.

"Bild" je jučer objavio da će Francuz zbog ovog propusta sigurno biti kažnjen, a špekuliše se da će ta kazna iznositi 50.000 eura. Za njega ovo nije prvi put da krši ovo pravilo, jer je prošle godine na trening stigao u McLarenu, zbog čega je i tada kažnjen.

Coman se oglasio nakon svega i pokušao je na bizaran način objasniti zašto nije došao u Audiju na trening Bayerna.

"Želio bih se izviniti klubu i Audiju što nisam došao na trening u svom službenom automobilu. Razlog je oštećeni retrovizor na mom Audiju. Ipak, to je bila greška. Kao iskupljenje, posjetit ću tvornicu Audija u Ingolstadtu na sat vremena i podijelit ću autograme zaposlenima", poručio je Francuz.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...