ZAKUHALO SE U BAYERNU: Trener Flick pred otkazom, rekao je Salihamidžiću nešto neoprostivo...

Njemački list "Bild" nedavno je pisao o napetom odnosu između trenera Bayerna Hansija Flicka i direktora kluba Hasana Salihamidžića.

  • Sport

  • 19. Mar. 2021  19. Mar. 2021

  • 0

Sve je počelo tako što je Flick odbio Salihamidžićeva "naređenja" i zahtjeve da pojedini igrači igraju manje ili više. U svakom slučaju, miješao se nekadašnji bh. reprezentativac, navodno, u Flickov posao.

Sukob je postao još intenzivniji, a "Bild" piše da je u jednom trenutku Flick, iznerviran govorom Salihamidžića, poručio: "Začepi usta."

Trener Bayerna mogao bi zbog toga ostati bez posla na kraju sezone, objavio je "Bild", iako trener Vayerna tvrdi da je sve izgladio sa Salihamidžićem.

"Prišli smo jedan drugome i riješili sve. Za najbolji interes kluba. Bio je to kratki razgovor. Obojica smo optimistični za nastavak sezone i našu budućnost", rekao je Flick poslije pobjede nad ekipom Lazija.

Bayern će danas saznati protivnika u četvrtfinalu Lige prvaka i najveći je favorit za odbranu titule, dok u Bundesligi ima četiri boda ispred Leipziga i tu, također, brani titulu. Ukoliko Bayern osvoji ta takmičenja, Flick bi ipak mogao da ostane na čelu njemačkog velikana, iako njemački mediji tvrde da je Flick na kraju sezone bivši.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...