SPEKTAKULARNI TRANSFERI NA POMOLU: Salihamidžić dovodi veliku zvijezdu u Bayern, Guardiola "otima" Manchester Unitedu veznjaka Barcelone...

Prijelazni rok u Engleskoj je počeo 10. juna, dok će u Njemačkoj, Francuskoj, Španjolskoj i Italiji početi u ponoć 1. jula.

  • Sport

  • 15. Jun. 2022  15. Jun. 2022

  • 0

Manchester City spreman je izazvati Manchester United kada je u pitanju dovođenje Frenkieja de Jonga iz Barcelone. Prema pisanju Mundo Deportiva, Guardiola jako želi De Jonga te je u zamjenu za njega spreman ponuditi Bernarda Silvu i novac.

Paulo Dybala dogovorio je sve uvjete suradnje s Interom, javljaju talijanski mediji. Argentinski veznjak trebao bi potpisati četverogodišnji ugovor.

Real Madrid sprema se poslati ponudu od 90 miliona eura za mladog veznjaka Borussije Dortmund, Judea Bellinghama. Real ga ne bi mogao dovesti ove sezone jer je već ispunio kvotu igrača koji nisu EU državljani, ali bi ga zato sljedeće sezone preselio u Madrid.

Cadena SER piše kako će Florentino Perez napraviti sve da posao završi ovog ljeta kako bi se Bellingham sljedećeg pridružio Realu prije početka nove sezone i potpisao ugovor na šest godina. Treba napomenuti kako Bellinghama prati i Liverpool, ali Real je navodno bliže zaključenju posla.

Bayern bi trebao zaključiti pregovore za napadača Liverpoola Sadia Manea. Njemački klub navodno šalje ponudu koja bi trebala dovesti do dogovora između njih i Liverpoola. Paul Pogba trebao bi kao slobodan igrač potpisati ugovor s Juventusom, klubom u kojem se proslavio i iz kojeg je prešao u Manchester United za više od 100 milijuna eura.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...