SALIHAMIDŽIĆ ZATEČEN POTEZOM NAJBOLJEG IGRAČA BAYERNA: Dugo ga poznajem, ovo nisam očekivao ni u snu…

Nakon 375 utakmica, 344 gola, 72 asistencije i osvojenih svih trofeja, javno se prepucava s klubom jer on želi u Barcelonu, a Bayern ga ne pušta.

  • Sport

  • 15. Jul. 2022  15. Jul. 2022

  • 0

Direktor Bayerna Hasan Salihamidžić govorio je za njemačke medije o tome je li sumnjao da će Robert Lewandowski stupiti u štrajk: "Ne, nikad", rekao je:

„Robert je vrhunski profesionalac, poznajem ga jako dobro - nikad nisam sumnjao da se možda neće pojaviti na treningu”.

Podsjetimo, prelazak Lewandowskog u Barcelonu još uvijek je neizvijestan. Poljski napadač i najbolji strijelac Bayerna silno želi preći u redove katalonskog diva, no to mu onemogućavaju čelnici Bayerna, tražeći od njega da odradi ugovor do kraja.

Tako na ružan način završava fenomenalnih osam godina Roberta Lewandowskog u Bayernu. Nakon 375 utakmica, 344 gola, 72 asistencije i osvojenih svih trofeja, javno se prepucava s klubom jer on želi u Barcelonu, a Bayern ga ne pušta. Tačnije, ne želi spustiti odštetu ispod 50 miliona eura fiksno, a Lewandowski i Barcelona smatraju da je s obzirom na njegovu dob (uskoro 34 godine), zasluge u Bayernu te to što mu ugovor završava idućeg ljeta, zavrijedio otići uz manje obeštećenje.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...