NA INSISTIRANJE DA RAZGOVARAJU, BIDEN PORUČIO PUTINU: "Sastat ću se sa predsjednikom Rusije kada bude pravo vrijeme..."

Putin je jučer izjavio da želi da razgovara s Bidenom u narednih nekoliko dana.

  • Svijet

  • 19. Mar. 2021  20. Mar. 2021

  • 0

Predsjednik SAD-a Joe Biden izjavio je da će se sastati sa predsjednikom Rusije Vladimirom Putinom kada bude pravo vrijeme za to, saopštila je Bijela kuća.

Putin je juče izjavio da želi da razgovara sa Bidenom u narednih nekoliko dana, prenose agencije.

Biden je u srijedu, 17. marta, u intervjuu za mrežu ABC nazvao Putina "ubicom", uz upozorenje da će predsjednik Rusije "platiti zbog miješanja u predsjedničke izbore u SAD-u".

Putin je jučer odgovorio tako što je poželio BIdenu "dobro zdravlje" i poručio da je potrebno da što prije razgovara sa američkim predsjednikom.

Ruski lider dodao je da želi da telefonski razgovor bude obavljen danas ili u ponedjeljak, 22. marta, "kada bude odgovaralo BIdenu".

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...