CRNE PROGNOZE MILIJARDERA: Bill Gates "predviđa" kada će se svijet vratiti normalnom životu

“Ovo je nevjerovatna tragedija”, rekao je osnivač “Microsofta” o pandemiji i dodao da je pristup vakcinama jedina dobra vijest.

  • Svijet

  • 25. Mar. 2021  25. Mar. 2021

  • 2

"Svijet bi trebao da se vrati normalnom životu do kraja 2022. godine zahvaljujući vakcinama protiv Covida-19", rekao je Bill Gates u intervjuu za poljski list “Gazeta viborča” i televiziju “TVN24”.

“Ovo je nevjerovatna tragedija”, rekao je osnivač “Microsofta” o pandemiji i dodao da je pristup vakcinama jedina dobra vijest.

Istaknuo je da će se svijet “do kraja 2022. godine u suštini vratiti potpuno normalnom životu”.

Gates je milijarder koji se 2014. godine povukao s čela “Microsofta” i preko svoje fondacije sa suprugom dao najmanje 1,75 milijardi dolara za globalnu borbu protiv koronavirusa.

To uključuje podršku pojedinim proizvođačima vakcina, dijagnostici i potencijalnim tretmanima.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...