DOVOLJNO JE PAKOVANJE ŠPAGETA: Tri praktična recepta za "lijene"

Tekst je objavljen na zagrebačkom portalu "24sata.hr".

  • Gastro

  • 05. Apr. 2021  05. Apr. 2021

  • 0

Ako si uvijek u strci s vremenom ili ti se jednostavno ne da kuhati, ovi su recepti prava stvar za tebe.

Špageti u različitim kombinacijama omiljena su hrana diljem svijeta. Pripremaju se nevjerojatno brzo, a rezultat je uvijek ukusan i zadovoljavajuć. Tko im može odoljeti?

Predlažemo da za današnji ručak izabereš između tri recepta i uživaš u ukusnom (i brzom) obroku...

Talijanski klasik - Cacio e pepe

Samo tri sastojka čine savršeno jelo. Autentični recept s kojim ćeš svaki put napraviti pravi talijanski cacio e pepe - savršeno kremast i ukusan! Cacio e pepe tradicionalno je talijansko jelo koje potječe iz okolice Rima. Na lokalnom dijalektu, cacio e pepe u prijevodu znači "sir i papar", a njegovi su sastojci upravo to - sir, crni papar i tjestenina.


Tjestenina s limunom i parmezanom

Osim što se priprema nevjerojatno brzo, za tjesteninu s limunom trebat će ti svega nekoliko sastojaka. Obožavamo je zbog jednostavnosti i bogatih okusa koje donose pomalo obične, svakodnevne namirnice, a idealna je i za pripremu tijekom radnog tjedna, nakon cijelog dana na poslu.

Carbonara po receptu Gordona Ramsaya

Tko može odoljeti sočnoj i kremastoj carbonari? Osim što je ukusna, priprema se u manje od 10 minuta. Ramsayeva carbonara razlikuje se od tradicionalnog talijanskog recepta i obogaćena je gljivama, graškom i čilijem. Ako si uvijek u strci s vremenom ili ti se jednostavno ne da kuhati, ovaj recept je prava stvar za tebe!

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...