„LAŽEŠ, TO JE PATOLOŠKA LAŽ…“: Bukti rat na društvenim mrežama, Dragan Mektić začepio usta Gorici Dodik

Bivši ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine Dragan Mektić reagirao je na društvenim mrežama na vijest o kršenju epidemioloških mjera restorana "Agape" u Banjoj Luci, koji je u vlasništvu Gorice Dodik.

  • Mini market

  • 07. Apr. 2021  07. Apr. 2021

  • 1

„Da ne bude da sam se ućutala...U zatvorenom dijelu restorana nije bio niko niti je bilo dozvoljeno da se sjedi, dio koji je uslikan je terasa, na kojoj su bile otvorene šajbe. S obzirom na to da je to prekršaj, očigledno samo nama, bićemo sankcionisani“, poručila je Gorica Dodik.

Mektić je nakon toga otvoreno optužio Dodikovu kćerku za iznošenje neistina u javnosti.

„Lažeš, danas sam popio kafu u toj 'bašči', ista se grije putem plinskih grijalica i bilo je oko 30-ak gostiju. Na lokalu su bila otvorena samo jedna staklena vrata, širine oko jedan metar. Patološka laž“, poručio je Mektić.

Gorica Dodik odgovarala je i na druge ozbiljne optužbe.

Prije nego što se povukla, napisala je i ovo:

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...