STANIVUKOVIĆ VIDIO, POZVAO, NARUČIO, NAREDIO: Radi se o Gorici Dodik (VIDEO)

Sumnje nema, prekršaj je napravljen, i to su ga napravili oni koji bi ipak u ovom društvu trebali da budu za primjer kada je u pitanju poštovanje zakona. Radi se o kćerki Milorada Dodika, u čijem vlasništvu je objekt u kome se nisu poštovale epidemiološke mjere... Gradonačelnik Banje Luke još jednom je ponovio da neće dozvoliti da u ovom gradu bude nedodirljivih.

  • Mini market

  • 07. Apr. 2021  07. Apr. 2021

  • 2

Draško Stanivuković danas je potvrdio da se on jučer nakon posla uvjerio da restoran "Agape", u vlasništvu Dodikove kćerke, radi, dok je drugim ugostiteljskim objektima zbog epidemioloških mjera zabranjen rad.

On kaže da se lično u to uvjerio i da je pozvao Komunalnu inspekciju da odmah zatvori objekt.

"Ja vidio, ja pozvao, ja naručio, ja naredio... Boli me nepravda", kazao je Stanivuković i dodao da nije slutio da će neko da reaguje na zakonito donesenu odluku, prenosi BN TV.

"Boli me nepravda, neko ko ima mali kafić, ne može da radi, a ovi koji imaju suši, mogu sve", kazao je Stanivuković komentarišući sinoćnju akciju inspekcijskih službi s različitih nivoa u Banjoj Luci u ugostiteljskom objektu "Agape".

Epilog cijelog slučaja je da je poništena odluka inspekcijskih službi grada o zatvaranju ugostiteljskog objekta "Agape" i izrečena prekršajna kazna od republičke inspekcije.

Sumnje nema, prekršaj je napravljen, i to su ga napravili oni koji bi ipak u ovom društvu trebalo da budu za primjer kada je u pitanju poštovanje zakona.

U pitanju je kćerka Milorada Dodika, u čijem je vlasništvu objekt u kome se nisu poštovale epidemiološke mjere, a koja u posljednje vrijeme sebi daje za pravo i da etiketira "sve i svakog" ko nije na liniji njenog oca.

Gradonačelnik Banje Luke ponovio je još jednom da neće dozvoliti da u ovom gradu bude nedodirljivih.

(BN TV) 

 

 

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...