ŽENE SU U EKSTAZI: Popularni Bali-beg zaludio "nježniji spol" novim izgledom (FOTO)

Fotografije koje posljednjih dana objavljuje, privukle su pažnju zbog nove frizure. Glumac je, naime, skratio kosu i šiške, što se ženama, očito, svidjelo još više, jer komentarišu da je sada još “bolji frajer”.

  • Sex i grad

  • 07. Apr. 2021  08. Apr. 2021

  • 0

Turski glumac Burak Ozcivit domaćoj publici najpoznatiji po ulozi Bali bega u seriji "Sulejman Veličanstveni" promjenio je svoj imidž i novim slikama zaludio žene širom svijeta.

Fotografije koje posljednjih dana objavljuje privukle su pažnju zbog nove frizure. Naime, glumac je skratio svoju kosu i šiške, što se ženama očito svidjelo još više, jer komentarišu da je sada još “bolji frajer”.

Koliko su žene poludjele za turskim glumce dovoljno govore i lajkovi ispod njegovih objava. Svaka njegova fotografija broji više od pola miliona lajkova.

“Kakav si frajer čovječe”, “I ljubavnica bih ti bila”, “Bolji si frajer sa kratkom kosom”, neki su od komentara.

Podsjećamo Bali Beg je u braku sa glumicom Fahrije Evdžen, a 13. aprila 2019. godine dobili su prvo dijete, sina Karana. Par se vjenčao 29. juna 2017. godine.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...