POLICIJSKA POTJERA ZA VOZILOM KOJE SE NIJE ZAUSTAVILO: Nadzorne kamere snimile sve, pogledajte šta su vozač i suvozač uradili pokušavajući se spasiti od kazne…

Sivi monovolumen naglo je usporio i zaustavio se, a policijski službenici su tokom akcije zapazili čudne promjene i komešanje u samom vozilu.

  • Auto

  • 08. Apr. 2021  08. Apr. 2021

  • 0

Kada je u blizini Rotterdama jedan automobil propustio stati na znaku stop, bio je to signal za policijsku patrolu da krene u potjeru. Kada su se policijski službenici približili vozilu, za upravljačem je bio mladić kojem nije bilo više od 15 godina. Odmah su na svom vozilu uključili rotacije i znak za zaustavljanje. Na obilaznici je brzina bila viša od 100 kilometara na sat.

Sivi monovolumen je naglo usporio i zaustavio se, a policijski službenici su tokom akcije zapazili čudne promjene i komešanje u samom vozilu. Kada su se približili zaustavljenom automobilu, na vozačevom sjedalu pronašli su starijeg čovjeka s bradom, a mladić je bio na suvozačevom sjedalu. Pri brzini od gotovo 100 kilometara na sat mlađahni vozač i njegov ujak zamijenili su mjesta…

Ujak je počeo uvjeravati policajce da je on vozio sve vrijeme, ali morao je popustiti kada su mu pokazali snimke s kamere u svom automobilu na kojima se vidi nećak na mjestu vozača.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...