DIV IZ STUTTGARTA PRIREDIO VELIKO IZNENAĐENJE: Konačno je jasno za šta služi "tajanstveni" poklopac u blatobranu novog Mercedesa (VIDEO)

Prije nego što su o tom dijelu vozila počele kolati legende, Mercedes je sve objasnio.

  • Auto

  • 17. Apr. 2021  17. Apr. 2021

  • 0

Mercedes-Benz predstavio je svoj električni automobil EQS, koji bi trebao krenuti u boj s velikom opozicijom od Porsche Taycana do Teslinog Modela S. Gužva u segmentu električnih limuzina postaje sve veća, a osim unutrašnjosti nakrcane ekranima, u Mercedesu obećavaju i domet veći od 750 kilometara. Jedan detalj na novom EQS-u izazvao je veliki interes, a to  je poklopac uz lijevi prednji blatobran. Prije nego što su o tom dijelu vozila počele kolati legende, Mercedes je sve objasnio.

alt

Dakle, radi se o poklopcu za dolijevanje tekućine za pranje vjetrobranskog stakla. Samo ga otvorite i vidjet ćete lijevak, odnosno oni koji koristiti ili kupiti EQS će to učiniti. Nama, koji živimo od plaće do plaće, ovo će biti samo zanimljivi kuriozitet, koji je možda praktičan, a možda i je pretjeran. Poseban poklopac za dolijevanje tekućine za vjetrobransko staklo? Kako se toga nitko nije dosjetio.

alt

 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...