ČOLPA O ZASTRAŠIVANJU RATOM: "Propalo je Dodikovo sijelo na Mrakovici, skreće se pažnja s vakcina i zaduživanja!"

Čolpa se pita jesu li na sastanku razgovarali o ko zna kojem po redu zaduženju entiteta RS za održavanje elementarne solventnosti.

  • Mini market

  • 20. Apr. 2021  21. Apr. 2021

  • 2

Nihad Čolpa, zastupnik u Parlamentu FBiH reagirao je današnji sastanak vladajuće većine entiteta RS. Konstatovao je da je Dodikovo sijelo na Mrakovici propalo te da se radi o skretanju pažnje sa činjenice da vlasti nisu sposobne da nabave vakcine protiv koronavirusa.

"Današnje sijelo vladajuće većine entiteta RS na Mrakovici još je jedna neuspjela predstava za javnost, koja je imala za cilj sakrivanje nesposobnosti vlasti da nabave vakcinu, provedu brzu imunizaciju stanovništva i donesu adekvatne ekonomske mjere za spas privrede", smatra Čolpa, prenosi Klix. 

Pita se da li su na sastanku razgovarali o ko zna kojem po redu zaduženju entiteta RS za održavanje elementarne solventnosti.

"Entitet RS odavno nije vrijedan ulaganja pa se zato rasprodaje u polovne dijelove, trezorske zapise. Te dijelove su nekada prodavali u Rusiji, pa onda u Srbiji, pa na Bečkoj a od danas na Londonskoj pijaci. Nesreća naše države je što ništa bolji nisu ni Dodikovi saveznici iz FBiH. Ono što budi nadu da i jedni i drugi izgledaju poput najvećih davljenika, koji pokušavaju proizvesti strahove kod građana kako bi sebe spasili od propasti", zaključio je Čolpa.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...