KATASTROFA TEŠKA POLA MILIONA MARAKA: Skupocjeni Ferrari završio u jezeru, vozač je napravio kobnu grešku

Ferrari se spustio u jezero, a vlasniku je samo preostalo da traži pomoć.

  • Auto

  • 22. Apr. 2021  22. Apr. 2021

  • 0

Automobili i vodene površine ne vole se javno, ali nerijetko ne mogu izbjeći kontakt. Fotografija je s Gardskog jezera, mondenog mjesta u Italiji gdje vikendice imaju brojni imućniji ljudi, isti oni koji si mogu priuštiti Bentleya ili Ferrarija, a da pritom ni ne osjete manjak od 370.000 eura na računu. Upravo toliko košta Ferrari 812 GTS, koji je završio u jezeru.

Kako se to dogodilo? Vlasnik je ostavio mjenjač u neutralnom položaju i nije pritisnuo dugme za parkirnu kočnicu. Kada su vozila s automatskim mjenjačem u tom položaju, sklona su radoznalom lutanju, pogotovo ako su na nizbrdici.

Pogađate, Ferrari se spustio u jezero, a vlasniku je samo preostalo da traži pomoć. Kad već nije bilo mudrosti tokom izlaska iz vozila, koje je pritom samovoljno krenulo na kupanje, ipak je pametno odlučio ne uključivati Ferrari, odnosno pričekati vučnu službu, koja ga je vratila na suho.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...