ZNA LI IKO ZBOG ČEGA: Cvijanovićki će biti dodijeljena Povelja počasnog građanina...

...Prijedora.

  • Mini market

  • 23. Apr. 2021  23. Apr. 2021

  • 6

Povelja počasnog građanina Prijedora bit će dodijeljena predsjednici Republike Srpske Željki Cvijanović zbog "značajnog doprinosa i kontinuirane podrške rukovodstvu grada i značajnim projektima koji su realizovani u ovom gradu", prenosi SNSD-ova agencija Srna.

Odluku o nagradama i priznanjima koji se dodjeljuju povodom 16. maja - Dana grada, danas su usvojili odbornici Skupštine grada Prijedora.

"S obzirom na to da je predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović najavila podršku u ostvarenju višegodišnje ideje i potreba naše ustanove da se u našem gradu izgradi još jedan vrtićki objekt, čime bismo imali mogućnosti da primimo dodatnih 200 djece, smatramo da ta podrška mora da ima adekvatan odgovor i s naše strane", navodi se u obrazloženju.

Za ovaj prijedlog glasalo je 18 odbornika, sedam je bilo suzdržano, a niko protiv. 

Mostarci imaju divnu poštapalicu za ovo: "Niđe veze."

Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...