SJAJNA VIJEST: Jasna Đuričić dobila vrijedno priznanje za ulogu u filmu "Quo vadis, Aida?"

Đuričić je u Los Angelesu, zajedno s hrvatskom glumicom Marijom Škaričić, dobitnica nagrade Legacy Acting za uloge u filmovima “Quo vadis, Aida?” i “Mare”.

  • Kultura

  • 28. Apr. 2021  28. Apr. 2021

  • 0

Iako bh. kandidat nije dobio Oscara, nagrade za film i ekipu okupljenu oko projekta "Quo vadis, Aida?" ne prestaju pristizati.

Posljednje u nizu priznanja otišlo je u grupe srbijanske glumice Jasne Đuričić, koja je maestralno iznijela glavnu ulogu prevoditeljice Aide u filmu koji je režirala Jasmila Žbanić.

Đuričić je u Los Angelesu, zajedno s hrvatskom glumicom Marijom Škaričić, dobitnica nagrade Legacy Acting za uloge u filmovima “Quo vadis, Aida?” i “Mare”.

SEEfest počinje danas, a trajat će do 5. maja 2021. godine.

alt

- Dvije glumice s bogatim karijerama u svojim rodnim zemljama svojom su sjajnom glumom oduzele svima dah – piše na Facebook stranici SEEfesta.

Na festivalu će, između ostalog, biti prikazani filmovi “We’re All Going To Die”, “Wind Horse”, “Tied”, “The Thousand and One Nights”, “This Is Right: Zak Life and After”…

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...