DRITAN ABAZOVIĆ NA STUBU SRAMA: "Nije mi jasno zašto URA i Demokrate nisu za Zakon o zabrani…"

Vladajući u Crnoj Gori polako otkrivaju pravo lice.

  • Regija

  • 12. Maj 2021  12. Maj 2021

  • 2

Predsjednik SDP-a Crne Gore Raško Konjević poručio je sinoć na Twitteru da će uvijek glasati za Zakon o zabrani fašističkih, neofašističkih i vojnih nacionalističkih organizacija i upotrebe njhovih simbola.

altRAŠKO KONJEVIĆ (Screenshot)

To nije politika, već elementarni vrijednosni stav, poručio je Konjević.

“U protivnom će slika Draže Mihailovića stajati pored Titove. Zasto URA nije ovo glasala ili Demokrate, ne mogu da razumijem”, napisao je Konjević.

Podsjetimo, poslanici jučer nisu prihvatili prijedlog poslanika Liberalne partije Andrije Popovića da se u dnevni red uvrsti Zakon o zabrani fašističkih, neofašističkih i vojnih nacionalističkih organizacija i upotrebe njihovih simbola, za koji je glasalo 39 poslanika, protiv je bilo 27, a suzdržanih 12.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...