"SLOBODNA BOSNA" SAZNAJE: Ponovo odgođen dolazak američkih vojnika u Sarajevo...

Na sarajevskom aerodromu danas će biti organizovan doček američkih vojnika koji će učestvovati u bilateralnoj vježbi "Brzi odgovor", najavljeno je iz Ministarstva odbrane u Vijeću ministara BiH.

  • Vijesti

  • 15. Maj 2021  15. Maj 2021

  • 1

Američke vojnike jutros su u 9.30 sati trebali dočekati ministar odbrane BiH Sifet Podžić, ambasador SAD-a u BiH Eric Nelson, zamjenik načelnika Zajedničkog štaba Oružanih snaga BiH, generalpukovnik Ivica Jerkić i komandant NATO štaba Sarajevo, američki brigadni general Eric Folkestad, najavljeno je iz Ministarstva odbrane.

Medijima će se kratko obratiti Podžić i Nelson, a pitanja novinara nisu planirana.

Nakon toga, uslijedit će kratko obraćanje američkim vojnicima i zajedničko fotografisanje, saopćeno je.

"Slobodna Bosna" doznaje da je jutros ponovo došlo do prolongiranja dolaska američkih vonika na sarajevski aerodrom. 

Umjesto u 9.30, kako neslužbeno doznajemo, dolazak američkih vojnika prolongiran je za poslije 13 sati.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...