JE LI OVO ZNAK DA JE GOTOVO: Koeman broji zadnje dane na klupi Barcelone, navijače obradovala jedna fotografija

Španski mediji objavili su sinoć da bi Ronald Koeman na kraju ove sezone mogao dobiti otkaz u Barceloni.

  • Sport

  • 17. Maj 2021  17. Maj 2021

  • 0

U klubu su razočarani završnicom u La Ligi, jer je Barcelona sinoć ostala bez ikakvih šansi da postane pravak nakon što je Celta slavila na Camp Nouu sa 2:1.

Iako je Koeman prije nekoliko dana dobio podršku od Laporte, to mu nije garancija da na kraju sezone neće dobiti otkaz.

Navodno je Laporta već razgovarao sa svojim prvim kandidatom za novog trenera, a to je Xavi Hernandez. Legendarni veznjak Barcelone produžio je prije nekoliko dana ugovor s katarskim Al Saddom, ali se "osigurao" ukoliko dođe poziv iz Španije.

Naime, u novom dvogodišnjem ugovoru s Al Saddom nalazi se klauzula po kojoj Xavi može otići bez obeštećenja ukoliko stigne ponuda Barcelone.

Sezona u Kataru je završena i Xavi je već na odmoru, a očekuje se da će danas sa svojom porodicom doputovati u Barcelonu. Međutim, jedan detalj posebno je zaitrigirao špansku javnost.

Njegova supruga Nuria objavila je fotografiju da su koferi spremni za polazak, ali mnogi su shvatili da su oni spakovali gotovo sve što imaju. Odmor će trajati nekoliko sedmica, a ponijet će najmanje deset kofera, što je, čini se, previše za dvosedmični odmor.

Opis nije dostupan.

Španski mediji objavili su ovu fotografiju i poručili da bi se Xavijev odmor u Barceloni mogao pretvoriti i u ostanak u ovom gradu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...