CURE DETALJI UŽASA KOD BRČKOG: Zašto se Elmir Čolić Golfom zabio u goste kafića!?

Izvor blizak istrazi otkriva da se Čolić kritičnog dana sukobio sa Zijadom Karalićem, s kojim je razmijenio više teških riječi i psovki.

  • Hronika

  • 19. Maj 2021  19. Maj 2021

  • 0

Elmir Čolić (25) iz Rašljana, koji je uhapšen nakon što se Golfom IV zabio u baštu kafića u Gornjem Rahiću kod Brčkog, namjerno se zaletio u goste kafića i usmrtio jednog čovjeka, saznaju “Novosti”.

Izvor blizak istrazi otkriva da se Čolić kritičnog dana sukobio sa Zijadom Karalićem, s kojim je razmjenio više teških riječi i psovki. Sukob se nastavio i u Gornjem Rahiću i dok je Karalić s društvom sjedio u kafiću, Čolić se Golfom zaletio prema njemu. Automobilom je udario u više osoba, koje su sjedile u bašti, i teško povrijedio Šeću Karalića. Nesretni čovek je prevezen u bolnicu, gdje je preminuo usljed zadobijenih povreda. Zijad Karalić, koji je bio meta napada, u naletu vozila je zadobio lakše povrede.

– Osumnjičeni se u nedjelju, kada se sve odigralo, sukobio sa Zijadom na jednom narodnom veselju u Čeliću. Međusobno su razmjenjivali psovke i teške riječi, a još se utvrđuje da li je bilo i fizičkog sukoba i šta je bio motiv njihovog sukoba – kaže izvor blizak istrazi.

Dodaje da su i nakon toga imali žestoku raspravu, koja se nastavila u Gornjem Rahiću, gdje je Zijad s društvom sjeo u kafić.

– U namjeri da povrijedi Zijada, osumnjičeni se vozilom zabio u baštu kafića – navodi izvor upućen u istragu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...