GLEDAOCI U ŠOKU: Šta se dogodilo s velikom zvijezdom serije "Prijatelji"!?

Nakon objave intervjua, na društvenim mrežama povela se rasprava o tome šta je glumcu.

  • Show

  • 20. Maj 2021  20. Maj 2021

  • 0

Matthew Perry (51) nerazgovjetno je pričao tokom intervjua kojim je trebao promovirati ponovno okupljanje "Prijatelja". Osim toga, često je zurio u prazno, što je zabrinulo njegove fanove, piše "Page Six".

Naime, Perry je u dijelu intervjua u kojem je pričao o tome kako je ukrao staklenku keksa sa seta, počeo frfljati i slovo 's' zamijenio slovom 'š'.

alt

Nakon objave intervjua, na društvenim mrežama povela se rasprava o tome šta je glumcu.

- Nisam mogao vjerovati kad sam ga vidio. Srce mi se slama dok ga gledam - jedan je od benignijih komentara.

No, drugi su prilično oštri prema glumcu.

- 'Je li ovo alkohol ili moždani?', 'Žao mi je što ovo moram reći, no sad me Matthewa Perryja strah kao vraga' - samo su neke od izjava gledalaca.

Podsjetimo, Perry je svojedobno imao problema s alkoholizmom i zloupotrebom droga. Bio je ovisan i o tabletama protiv bolova.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...