IZNENADA, U 54. GODINI: Preminuo slavni američki glumac, zvijezdu "Prijatelja" pronašli u kadi...

Oko njegovog doma bila je policijska traka i nadlijetali su helikopteri. S policijom se pojavila i njegova majka Suzanne.

  • Hronika

  • 29. Okt. 2023  29. Okt. 2023

  • 0

Glumac Matthew Perry, koji se proslavio 1990-ih kao sarkastični i duhoviti Chandler Bing u hit američkoj televizijskoj komediji "Prijatelji", pronađen je mrtav u 54. godini života u subotu u kući u Los Angelesu, javljaju američki mediji.

Los Angeles Times i TMZ.com, pozivajući se na neimenovane izvore iz policije, izvijestili su da je Perry pronađen mrtav u hidromasažnoj kadi ili jacuzziju.

NBC News, pozivajući se na neimenovanog glumčevog agenta i na policiju, izvijestio je da je glumac preminuo od navodnog utapanja u svom domu u četvrti Pacific Palisades u Los Angelesu.

10 times FRIENDS' Chandler Bing left us ROFL - Hindustan Times

Perry je bio najpoznatiji po svojoj dugogodišnjoj ulozi Binga u iznimno uspješnoj seriji "Prijatelji", koja se prikazivala 10 sezona na NBC-u od 1994. do 2004., u kojoj su glumili Jennifer Aniston, Courteney Cox, David Schwimmer, Matt LeBlanc i Lisa Kudrow.

Hitna pomoć pronašla je Perryja mrtvog oko 16 sati u subotu. Oko njegovog doma bila je policijska traka i nadlijetali su helikopteri. S policijom se pojavila i njegova majka Suzanne.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...