TUŽNA VIJEST IZ AMERIKE: Preminuo je legendarni Gunther iz serije "Prijatelji"

Tek kasnije je otkrio da boluje od raka dodavši da to nije htio ranije spominjati kako ne bi uništio atmosferu.

  • Kultura

  • 25. Okt. 2021  

  • 0

James Michael Tyler, američki glumac koji se proslavio ulogom Gunthera iz Prijatelja, preminuo je u 59. godini života, javlja TMZ. Glumac koji se borio s rakom prostate umro je u svom domu u Los Angelesu, a odmah nakon što je objavljena tužna vijest, oglasila se i njegova obitelj.

- Cijeli svijet ga je znao kao Gunthera, ali mi ga poznajemo kao sjajnoga glumca, muzičara, voljenog supruga i čovjeka koji je posljednje mjesece života podredio podizanju svijesti o opasnosti raka, napisali su i dodali:

- Obožavao je muziku i neplanirane avanture. Ako ste ga ikada upoznali, vjerovatno vam je ostao prijatelj za cijeli život.

Rak prostate dijagnosticiran mu je 2108. godine, ali usprkos tome pojavio se u povratničkoj hit seriji "Friends: The Reunion" i, zanimljivo, tamo uopće nije spominjao da je bolestan. Tek kasnije je otkrio da boluje od raka dodavši da to nije htio ranije spominjati kako ne bi uništio atmosferu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...