NA GRANICI BiH I CRNE GORE "PALA" DROGA: Narkotici pronađeni u crnim torbama u tovarnom dijelu vozila

Narkotici su nađeni u crnim torbama koje su otkrivene u tovarnom dijelu vozila, kojim je roba prevožena iz Crne Gore u BiH.

  • Hronika

  • 20. Maj 2021  20. Maj 2021

  • 0

Službenici Uprave za indirektno oporezivanje BiH, u suradnji sa službenicima Granične policije BiH, na Graničnom prijelazu Deleuša, a na osnovu naredbe za pretresanje, odobrene od dežurnog tužioca Tužilaštva BiH, poduzeli su aktivnosti, kojom prilikom je pronađena veća količina narkotičkih sredstava.

- Narkotička sredstva su bila upakovana u plastične folije koje su se nalazile u dvije crne platnene torbe, pronađene u tovarnom dijelu vozila, kojim je prevožena roba iz Crne Gore u BiH. Prilikom pretresa, pronađeno je 35 pakovanja u kojima se nalazilo 37 kilograma marihuana i jedno manje pakovanje s utisnutom slikom u materiji (kamila), koja svojim izgledom i mirisom asocira na hašiš, ukupne težine 203,90 grama.

Vrijednost oduzetih psihoaktivnih supstanci na uličnom tržištu Bosne i Hercegovine iznosi oko 225.000 KM - saopćeno je iz UIO-a BiH. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...