SAMO OPUŠTENO UZ EUROSONG: Twitter izazovi ambasadora Fielda i Minasija

"Kao kaznu, spreman sam se obući kao predstavnik Ujedinjenog Kraljevstva. Možda bi Minasi želio učiniti isto za Italiju?”, napisao je Field.

  • Društvo

  • 23. Maj 2021  24. Maj 2021

  • 0

Ambasadori Ujedinjenog Kraljevstva i Italije u Bosni i Hercegovini, Matt Field i Nicola Minasi, našalili su se na Twitteru u svjetlu sinoćnjeg finala Eurosonga.

Podsjetimo da je Italije pobijedila, dok je Ujedinjeno Kraljevstvo bilo posljednje bez osvojenih bodova. Ambasador Field pokrenuo je ovaj izazov.

Kao kaznu, spreman sam se obući kao predstavnik Ujedinjenog Kraljevstva. Možda bi Minasi želio učiniti isto za Italiju?”, napisao je Field, piše Hayat.

Minasi je rado odgovorio na izazov to je ubrzo objavio fotografiju na Twitteru na kojoj oponaša predstavnike Italije, bend Måneskin. Pritom je poručio: “Izvolite, Matt Field, red je na vas”.
Ubrzo je stigla i Fieldova fotografija uz koju je napisao: “Minasio, pobijedio si (ponovo)”.

Podsjetimo da je sinoć na 65. izdanju muzičkog takmičenja Eurovision Song Contest (Eurosong) pobjednikom proglašen italijanski rock bend Måneskin koji je izveo pjesmu “Zitti e buoni”.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...