OVOME SE NIJE NADAO: Njemački klub se zahvalio Luki Joviću, neizvjesna sudbina napadača iz Bijeljine...

Srbijanski reprezentativac Luka Jović neće ostati u Njemačkoj.

  • Sport

  • 25. Maj 2021  25. Maj 2021

  • 0

Real Madrid posudio je Jovića njegovom bivšem klubu Eintrachtu, ali on se na kraju sezone vraća u Španiju. Njemački klub je potvrdio rastanak s reprezentativcem Srbije.

Jović je debitovao za Eintracht u drugom mandatu s dva gola, ali je na kraju dao ukupno četiri i uglavnom je bio rezervista.

Klub iz Frankfurta nije imao mogućnost otkupa njegovog ugovora pa je ostalo samo da se zahvali igraču na doprinosu i da mu poželi sretan nastavak karijere.

Jović ima ugovor s Realom do ljeta 2025. godine, ali "Sky Sport" je objavio da će "Kraljevi" nastojati da ga prodaju naljeto.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...