DRAMA U ZRAKU: Avion "RyanAira" prinudno sletio u Berlin zbog dojave o bombi...

Avion sa 160 putnika sletio je u 20.08 sati na berlinski aerodrom.

  • Svijet

  • 31. Maj 2021  31. Maj 2021

  • 0

Avion kompanije "RyanAir" na relaciji Dublin - Krakov prinudno je sletio prethodne noći u Berlin poslije dojave o bombi, prenijeli su njemački mediji i dodali da su putnici poslije provjere nastavili let.

"Policijska provjera pokazala je da nema opasnosti", navela je njemačka policija i dodala da su putnici nastavili let za Poljsku u drugom avionu.

List "Bild Zeitung" prenio je da je dojava o bombi bila lažna.

Avion sa 160 putnika sletio je u 20.08 sati na berlinski aerodrom.

Slična situacija dogodila se u julu 2020. godine. Avion "RyanAira" na istoj relaciji Dublin - Krakov prinudno je sletio u London poslije dojave bombi za koju se kasnije ispostavilo da je bila lažna.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...