IZ KOMŠIĆEVOG KABINETA ODBRUSILI MAJKIĆKI: "Vaša konstatacija je u potpunosti netačna. Dodik odbija DA RADI SVOJ POSAO!"

Dušanka Majkić za neusvajanje budžeta pokušala optužiti Džaferovića i Komšića.

  • Mini market

  • 01. Jun. 2021  02. Jun. 2021

  • 4

Iako je prošlo skoro pola godine, budžet institucija BiH još uvijek nije usvojen. Ovaj dokument je trenutno u Predsjedništvu BiH, koje bi ga trebalo usvojiti prije konačne potvrde u oba doma državnog Parlamenta.

Delegatkinja u Domu naroda PSBiH Dušanka Majkić pokušala je danas krivicu za neusvajanje budžeta prebaciti na članove Predsjedništva BiH Željka Komšića i Šefika Džaferovića.

- Prema zadnjoj informaciji koju sam imala, predsjedavajući Predsjedništva Dodik pozvao je druga dva člana Predsjedništva BiH koji se nisu odazvali. Molim vas da pitanja delegirate u tom pravcu, izjavila je Majkić novinarima.

Međutim, iz Predsjedništva, tačnije iz Kabineta Željka Komšića stižu sasvim oprečne informacije.

- Konstatacija gospođe Majkić je u potpunosti netačna. Dodik kao predsjedavajući još nije zakazao sjednicu Predsjedništva BiH na kojoj se treba usvojiti budžet i već mjesecima odbija da to uradi, odnosno da radi svoj posao, rečeno je za Oslobođenje iz Komšićevog kabineta.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...