"SB" NA LICU MJESTA: Počela Skupština FK Željezničar, pogledajte detalje...(FOTO)

Prisutno je 38 delegata tako da postoji kvorum za njeno održavanje.

  • Sport

  • 12. Jun. 2021  12. Jun. 2021

  • 0

Skupština FK Željezničar na kojoj bi trebalo da bude izabrano novo rukovodstvo kluba je počela u 11.00.

Prisutno je 38 delegata tako da postoji kvorum za njeno održavanje.

Skupština ima 11 tačaka dnevnog reda, između ostalog i Izvještaj Upravnog odbora, finansijski izvještaj u periodu 2017. do 2020. godine, strategija kluba, finansijska revizija kluba za posljednjih 10 godina, obilježevanje 100 godina kluba, te svakako najbitnije izbor organa kluba, o čemu se najviše i govorilo u posljednje vrijeme, a to je izbor novog predsjednika i novih članova Upravnog odbora.

Iz FK Željezničar su zamolili predstavnike medija da napuste prostoriju za Skupštinu, te će se medijima obratiti po završetku.

Fotoreporter "Slobodne Bosne" je na licu mjesta, pogledajte u fotogaleriji šta je zabilježio.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...