OGLAS KOJI JE PODIGAO VELIKU PRAŠINU: Prodaje se jedan od najskupljih automobila na svijetu, proizveden je u samo deset primjeraka…

Primjerak koji je na prodaju, dolazi u boji Nero Daytona.

  • Auto

  • 14. Jun. 2021  14. Jun. 2021

  • 0

Ferrari J50 je kreacija je Ferrarijevog centra za specijalne operacije, a ova je serija proizvedena u svega 10 primjeraka. Baziran je na modelu 488 Spider, sa snažnijim twin-turbo 3.9 V8 motorom.

Primjerak koji je na prodaju, dolazi u boji Nero Daytona.

Ferrari J50 dobio je dodatnih 20 konjskih snaga pa ovaj V8 proizvodi 690 KS. Interijer je presvučen u kombinaciji crne kože i alkantare, a košta 3,6 miliona dolara. Prodavač ima i jedan adut, naime, do 2026. za vozilo je dostupna usluga besplatnog servisa. Vozilo je trenutno u Tokiju, prošao je 692 kilometra, a moguće ga je dopremiti u sve države svijeta.

Izvor: Motor1

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...