ARIJANA MEMIĆ NIKAD OŠTRIJA: "Od ovog trenutka, niko od nas se ne osjeća sigurno, AKO SE MURIZU NEŠTO DOGODI..."

Arijana Memić, sestra ubijenog Dženana, oglasila se tim povodom na svom Facebook profilu, izjavivši da drugačiju odluku nisu ni očekivali.

  • Društvo

  • 21. Jun. 2021  21. Jun. 2021

  • 2

Suprug Alise Mutap koji je prijetio Memiću ubistvom, pušten je na slobodu.

Ovu informaciju potvrdio je Mirza Hadžiabdić iz Službe za odnose s javnošću Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

"Nakon kriminalističke obrade, po uputi dežurnog tužioca Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, isti je otpušten iz službenih prostorija", rekao je Hadžiabdić.

Arijana Memić, sestra ubijenog Dženana, oglasila se tim povodom na svom Facebook profilu, izjavivši da drugačiju odluku nisu ni očekivali.

"Hvala glavnoj kantonalnoj tužiteljici Sabini Sarajliji! Nismo ni očekivali drugačiju odluku od onih koji godinama štite ubice našeg Dženana.

Ako se Murizu nešto dogodi, hoće li biti kriv Fake ili Sabina Sarajlija? Od ovog trenutka, niko od nas se ne osjeća sigurno", poručila je Arijana Memić.

Muriz Memić ranije je izjavio da je prijetnje Fahrudina Ramića shvatio veoma ozbiljno, piše RS.

"Prijetnje su upućene da će me ubiti. Strah me za sigurnost Arijane i Munevere. Vidite šta se dešava. Advokatici koja je bila u sudnici, ne bih poželio da joj se ovo desi, da ima nesreću da upozna Alisu Mutap i da primi ovakve prijetnje", dodao je Muriz.

Podsjećamo, Fahrudin Ramić sinoć je uhapšen nakon što je policiji prijavljeno da je prijetio smrću Murizu Memiću, ocu stradalog Dženana.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...