LJEKARI IMALI PUNE RUKE POSLA: Policajci padali u nesvijest dok je Vučić promovisao sebe (VIDEO)

A ko zna, možda su izgubili svijest kad su čuli kako im Vučić najavljuje novo povećanje plata, jer kako reče, "srpski policajac mora imati život dostojan čoveka". 

  • Regija

  • 21. Jun. 2021  21. Jun. 2021

  • 1

Srbija je jučer obilježila Dan policije, a režim je tim povodom, umjesto da organizuje svečanost posvećenu čuvarima reda i zakona, priredio je predizbornu promociju Aleksandra Vučića.

- Ovo danas je, praktično, bio slet za jednog čoveka. Okupili su policiju, čak iz Uprave za upravne poslove. Žene sa šaltera, videli ste kako padaju u nesvest - kaže se u videoprilogu koji je osvanuo na društvenim mrežama.

I dok je državna vrhuška bila zakrivena na bini od jarkog junskog sunca, pripadnici MUP-a bili su primorani da satima stoje na užarenom platou ispred Palate Srbija, direktno izloženi sunčevoj toploti. I ne samo oni, već i civili koji rade u MUP-u, bili su u obavezi da slušaju obraćanje naprednjačkog vođe okupljenima.

Kako se može vidjeti na snimku, policajci su padali u nesvijest od toplotnog udara te su dežurni ljekari imali pune ruke posla.

A ko zna, možda su izgubili svijest kad su čuli kako im Vučić najavljuje novo povećanje plata, jer kako reče, "srpski policajac mora imati život dostojan čoveka", piše Direktno.rs.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...