DODIK DOČEKAO OMILJENOG GOSTA: Negodovali zbog izbora novog visokog predstavnika

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik i ruski ambasador u BiH Igor Kalabuhov održali su danas sastanak u Istočnom Sarajevu.

  • Mini market

  • 22. Jun. 2021  22. Jun. 2021

  • 2

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik i ambasador Ruske Federacije u BiH Igor Kalabuhov saglasili su se da bi BiH, 26 godina nakon završetka rata, morala da preuzme odgovornost za svoju budućnost i da bi o tome trebalo da se dogovaraju njeni legalni i legitimni predstavnici koji legitimitet crpe iz izbornog procesa, piše RTRS. 

Dodik i Kalabuhov su na današnjem sastanku u Istočnom Sarajevu konstatovali da ne postoji ni unutrašnji ni međunarodni konsenzus u vezi s dolaskom visokog predstavnika u BiH.

altFoto: RTRS

Sagovornici su tokom sastanka razmijenili mišljenja o aktuelnim pitanjima u Republici Srpskoj i BiH, saopšteno je iz Kabineta predsjedavajućeg Predsjedništva BiH, prenosi RTRS.

altFoto: RTRS

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...