ŠTA SE DOGAĐA S ALENOM HALILOVIĆEM: Menadžer nije zadovoljan, izgubio strpljenje…

Halilović je u dresu Birminghama upisao 17 nastupa i jedan pogodak.

  • Sport

  • 01. Jul. 2021  01. Jul. 2021

  • 0

U Birminghamu su sredinom maja otpisali čak 13 igrača, ali ne i nekadašnjeg dinamovca Alena Halilovića, kojeg su trener i uprava kluba vidjeli kao savršenog igrača za budućnost.

"Savjetovat ću upravi da ga zadržimo, jer on nam donosi nešto drugačije. Moramo imati takve igrače", nedavno je o 25-godišnjem Alenu govorio Lee Bowyer, trener Birmingham Cityja.

Ponuda je već neko vrijeme na stolu, potpis se čeka, ali Alen još nije prelomio i odlučio hoće li produžiti saradnju s engleskim klubom.

"Dali smo mu dobru, vjerujem poštenu ponudu. No, ono što hoću su igrači koji baš žele igrati za nas. Igrače koji će mi reći: 'Da, želim igrati za Birmingham City.' Onda bi novac u određenoj mjeri trebao biti na drugom mjestu. Da smo mu kojim slučajem ponudili smiješan ugovor, onda bih i sam rekao da razumijem situaciju. Ali, mi to nismo napravili. Hoće li mu vrata i dalje biti otvorena? Ne znam...", rekao je Bowyer, piše "Birmingham Mail".

Halilović je u dresu Birminghama upisao 17 nastupa i jedan pogodak.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...