ZASTUPNIK U HRVATSKOM SABORU NIKOLA GRMOJA POZVAO NA AKCIJU: "Podržavate li moj antipedofilski zakon kojim ćemo zaštititi djecu od LGBTQ-a?"

"Zašto bi se djeci promovirali određeni seksualni sadržaji, LGBT propaganda ili bilo što drugo? LGBT propaganda tvrdi da svako ima pravo živjeti onako kako misli da je ispravno, ali ne moram ja, dok gledam Euro, biti izložen toj propagandi. Svaka reklama je bila LGBT propaganda", kaže Grmoja

  • Regija

  • 02. Jul. 2021  02. Jul. 2021

  • 0

Saborski zastupnik Mosta Nikola Grmoja sinoć je gostujući u emisiji Pressing na N1, među ostalim, govorio o LGBT propagandi za koju kaže da se nameće djeci i maloljetnicima.

"Zašto bi se djeci promovirali određeni seksualni sadržaji, LGBT propaganda ili bilo šta drugo? LGBT propaganda tvrdi da svako ima pravo živjeti onako kako misli da je ispravno, ali ne moram ja, dok gledam Euro, biti izložen toj propagandi. Svaka reklama je bila LGBT propaganda. Smatram, neovisno o mađarskom zakonu, da EU nema pravo uplitati se u zakonodavstvo država članica. Imamo građanski odgoj, kao i seksualni odgoj, proveden kroz različite predmete. Mađarski bih zakon trebao proučiti, no ako je za EU sporno da se djeci ne nameću određeni sadržaj i uvjerenja, koja se protive mojima, protiv toga sam. Smatram da će neko moći odlučiti tko je kada postane punoljetan. S 15 godina ne možete donijeti odluke o svom životu. Ne bih želio da netko nameće svoja uvjerenja", rekao je Grmoja u emisiji.

"Izradit ću antipedofilski paket u kojem ću predložiti strože kazne za pedofile, to će biti jedna od mojih zakonskih inicijativa. Jedan dio zakona će biti i zabrana LGBTQ propagande. Zašto bi se djeci to promoviralo?" upitao se Grmoja. Nakon emisije Grmoja je na Facebooku svoje sljedbenike pitao podržavaju li ga u tome. "Podržavate li moju inicijativu da se što je moguće žurnije izglasa antipedofilski zakon kojim će se uvesti najstrože moguće kazne za pedofile, ali i zaštititi djecu od seksualnih sadržaja i LGBTQ propagande?" upitao je Grmoja.

alt

Grmoja je na svojoj objavi skupio oko 10.000 lajkova i nešto više od 3.500 komentara. U svakom slučaju mnogo je više onih komentara koji na Grmojinu ideju gledaju pozitivno nego onih koji ga kritikuju, jer je pod isti nazivnik stavio pedofiliju i LGBTQ propagandu.

U nastavku prenosimo dio komentara u integralnoj verziji: "Kakva je to LGBQT propaganda i koji su predloženi oblici zaštite? I kako je to povezano s pedofilijom? U vezi s pedofilima, ako ste ikojeg pravnika pitali, onda znate da je kažnjavanje predviđeno u Krivičnom zakonu i predviđena je kazna od 3 do 12 godina za spolni odnošaj s djetetom do 15 god. Ako je uz upotrebu sile, povećan je maksimum na 15 god. Po meni jedino nedostaje registar osuđenih pedofila i stroga kontrola njihovog ponašanja nakon što su pušteni iz zatvora te mogućnost dobrovoljne hemijske kastracije (ili prisilne kod recidivista), no to se sve može riješiti Krivičnim zakonom". "Jesmo mi to u isti koš stavili pedofile i LGBTQ? Ajde da je to napisao netko sa s 2 razreda osnovne, ali navodno školovan i učen čovjek... strašno..."

"Sad sam malo promislila o vašoj inicijativi. Mislim da ste na dobrom tragu. Mislim da za početak trebate inzistirati da APSOLUTNO svi pod sumnjom da su počinili pedofiliju MORAJU biti procesuirani unutar hrvatskog pravosuđa, a ne npr. crkvenih odbora." "Naravno. Ali Sotona radi svoje. Sotona vlada ovim svijetom i teško se boriti protiv njega. Ali blizu mu je kraj i ovom njegovom svijetu i poretku". "Svakako podržavam dragi gospodine Grmoja uvijek sam za prave odluke i zaštitu djece od takvih napasnika."

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...