„OVO JE SRAMOTA, BEZOBRAZLUK…“: Dragan Mektić zaprepašten nakon najnovijeg skandala koji se povezuje s Gordanom Tadić

Bivši ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine Dragan Mektić oštro je reagirao nakon najnovijeg skandala koji se povezuje sa glavnom tužiteljicom Tužiteljstva BiH Gordanom Tadić.

  • Mini market

  • 08. Jul. 2021  08. Jul. 2021

  • 1

Podsjetimo, „Slobodna Bosna“ je objavila fotografiju na kojoj se nalazi Tomislav Tadić, sin Glavne tužiteljice Gordane Tadić u pratnji pripadnika državne Direkcije za koordinaciju policijskih tijela.

Kao što se može vidjeti, mladi Tadić, inače zaposlen na Filozofskom fakultetu u Sarajevu, očito je bio negdje u nabavci, pa je iskoristio državnog policajca (kojeg je "zadužio" po osnovu tradicionalne ugroženosti svoje majke) da mu ponese najteži dio "svakodnevnih potrepština"- paket boca sa vodom. Sramna, uvredljiva ilustracija bahatosti i kućnog "vaspitanja" akademskog radnika i poniženja državnog policajca koji se sa kolegama posljednjih mjeseci besuspješno bori za minimalno poboljšanje socijalnog statusa. 

Foto: SLOBODNA BOSNA

Bivši ministar sigurnosti BiH Dragan Mektić oštro je reagirao nakon što je „Slobodna Bosna“ objavila spornu fotografiju.

„Ovo je sramota, bezobrazluk i kukavičluk direktora Direkcije za policijsku koordinacije Mirsada Vilića što dozvoljava da mu policija to radi.

Nakon objave kako sin Gordane Tadić zloupotrebljava policijsko obezbeđenje evo dokaza kako isti vozilo Direkcije za policijsku koordinaciju koristi u privatne svrhe. Sve mu to nezakonito omogućio direktor Mirsad Vilić“, poručio je Mektić.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...