„ZNAMO DA MOŽEŠ AVIONOM VLADE I DA IMAŠ PUNO PARA…“: Dragan Mektić razotkrio Dodikovu kćerku, a onda je na red došao tata Milorad…

Bivši ministar sigurnosti BiH Dragan Mektić oštro je komentirao poteze Milorada i Gorice Dodik.

  • Mini market

  • 10. Jul. 2021  

  • 1

Podsjetimo, Gorica Dodik se nedavno pohvalila fotografijama s plaže u Grčkoj i objavom na društvenim mrežama uzburkala duhove.

Izvor: Društvene mreže

„Bogami ovo nije slika za kritičare već za sirotinju da im vadi mast. Ok, znamo da možeš u Grčku, znamo da možeš avionom Vlade, znamo za imaš puno para, znamo... Ovo mi izgleda onako ko ponuda, komentirao je Mektić vijest da se Gorica Dodik raskomotila na pijesku.

Nešto ranije, Mektić je komentirao Dodikove napade na strane diplomate, nakon čega su pristalice SNSD-a kritizirale taj Mektićev čin optuživši ga da i „on može odgovoriti strancima kad napadaju Srbe ali da to ne smije“.

„Zbogom srpski interesi ako ih Dodik brani. Pa on je bio opozicija u Narodnoj skupštini još dok je ista bila na Palama kad se stvarala Republika Srpska“ poručio je kritičarima Mektić.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...