LEGENDARNI GLUMAC ALJOŠA VUČKOVIĆ POBIJEDIO OPAKU BOLEST: Nakon fotki koje su šokirale javnost, POGLEDAJTE KAKO SADA IZGLEDA

Glumac se vratio svom poslu i ponovo ga gledamo na malim ekranima.

  • Kultura

  • 14. Jul. 2021  

  • 1

Poznati glumac Aljoša Vučković (74), kog smo rado gledali seriji "Bolji život" krajem 2018. godine priznao je da se bori sa opakom bolešću zbog koje nije mogao neko vrijeme da radi.

"Ništa ne radim i ne mogu da radim. Bolestan sam i ne osjećam se dobro, to je jedan od razloga zašto ne glumim", rekao je u jednom od posljednjih obraćanja javnosti.

Glumac je bio na liječenju u jednoj beogradskoj bolnici, ali je otpušten na kućni oporavak. Godine su prošle, a glumac se uopće nije pojavljivao u medijima.

Onda su osvanule slike koje su sve šokirale, a zatim je kao grom iz vedra neba odjeknula vijest da se očekuje povratak Aljoše Vučkovića.

Aljoša se vraća na male ekrane ulogom u serijama "Dođi juče" i "Azbuka našeg života", za koju je scenario nastao prema motivima dva romana poznate književnice Mirjane Bobić Mojsilović.

Glumčevo posljednje pojavljivanje tokom scenskog čitanja "Ja, Feđica", posvećenog nedavno preminulom Feđi Stojanoviću, oduševilo je javnost. Glumac sjajno izgleda, polako se vraća u formu, a sve češće ga možemo videti i u Ateljeu 212, gdje je proveo radni vijek.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...