TEPIĆEVA SE ŽESTOKO OBRUŠILA NA VUČIĆA: U maniru nacističkih zločinaca, otvoreno se založio za istrebljenje muslimanske populacije u BiH (VIDEO)

Tepićeva je prokomentarisala Vučićevu sramnu izjavu koja je nastala samo devet dana nakon "pada Srebrenice".

  • Mini market

  • 20. Jul. 2021  22. Jul. 2021

  • 1

"Ovaj čovek se nikada nije promenio. Zlo u njemu je raslo i bujalo i danas je poništio u ovoj zemlji bukvalno svaku instituciju. Nekada je progonio druge narode, a sada u nedostatku “neprijatelja” urniše sopstveni narod koji nije za njega", kaže potpredsjednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić o predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Tepićeva je prokomentarisala Vučićevu sramnu izjavu koja je nastala samo devet dana nakon "pada Srebrenice".

"Pa, vi bombardujte, ubijte jednog Srbina, mi ćemo stotinu Muslimana, pa da vidimo sme li, međunarodna zajednica ili bilo ko drugi, da udari na srpske položaje, može li se tako ponašati sa srpskim narodom", izjava je Aleksandra Vučića, koja je ušla u anale govora mržnje i ratnohuškačke retorike, a izgovorena je na današnji dan, 1995. godine.

U maniru nacističkih zločinaca, koji su u Srbiji uveli pravilo da za jednog ubijenog Nijemca strijeljaju sto Srba, Vučić oduševljen receptom, otvoreno se založio za istrebljenje muslimanske populacije u BiH. Ovakvom retorikom i ovom izjavom bili su i ostaće zgroženi svi bez obzira na vjersku ili nacionalnu pripadnost, piše Direktno.rs.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...