"JE*IGA, ALI TI SI NA BANDERI…": Dragan Mektić zgromio Dodikovog posilnog, Mazalica će ovo dugo pamtiti...

Neznalici - Mazalici još niko nije rekao da Banja Luka nije glavni grad Republike Srpske nego da je to Sarajevo, ali to je posebna priča.

  • Mini market

  • 23. Jul. 2021  23. Jul. 2021

  • 0

Bivši ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine Dragan Mektić oštro je reagirao na navode SNSD-ovog poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske Srđanu Mazalici.

"Kaže, organizovani kriminal na minimumu, a droga se dila k'o kokice na ulici. Ne da se dila samo u gradovima, već je ima i na seoskim sokacima. Dostavlja se na adresu po principu dostave brze hrane. Je*iga, al` ti si na banderi", poručio je Dragan Mektić poslaniku SNSD-a u NSRS-u Srđanu Mazalici.

Podsjetimo, Mazalica je kazao kako su Dodik i SNSD pretvorili Banju Luku u administrativni i finansijski centar, infrastrukturno je oživjeli, sačuvali Ministarstvo unutrašnjih poslova RS-a, koje je, kako je kazao, organizovani kriminal i krađu automobila svelo na minimum, prepolovilo nezaposlenost i udvostručilo plate. "Od glavnog grada su napravili glavni grad, a spavaonicu od glavnog grada", kazao je Mazalica.

Neznalici - Mazalici još niko nije rekao da Banja Luka nije glavni grad Republike Srpske nego da je to Sarajevo, ali to je posebna priča.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...