NAROD NIKAD GLASNIJI: "Vučiću, pederu" večeras se orilo u Novom Sadu (VIDEO)

Puno je ogorčenosti i nezadovoljstva među pristalicama crno-bijelih zbog sveopće situacije u zemlji.

  • Regija

  • 25. Jul. 2021  26. Jul. 2021

  • 1

Narod nije ućutkan, navijači Partizana su opet u Novom Sadu, ovoga puta na derbiju protiv Vojvodine, skandirali "Vučiću, pederu". Odjekivalo je sa zapadne tribine, piše Direktno.rs.

Puno je ogorčenosti i nezadovoljstva među pristalicama crno-bijelih zbog sveopće situacije u zemlji, skandiranje predsjedniku Srbije ponavlja se iz utakmice u utakmicu Partizana, a ovoga puta policija je u velikom broju bila kod južne tribine stadiona "Karađorđe", gdje je kontrolisala situaciju.

Podsjetimo, u četvrtak su huligani sa južne tribine pokušali da disciplinuju navijače Partizana sa istočne tribine, koji su skandirali "Vučiću, pederu", ali su se proveli kao bosi po trnju i brzo su se vratili na svoj kop. Ovoga puta, na sreću, nema takvih incidenata, ali ima skandiranja Vučiću...

Napomenimo i to, ovo je treći put ove sezone da navijači Partizana skandiraju predsjedniku Srbije, budući da su se takvi povici mogli čuti i na prvom meču u Superligi, takođe na "Karađorđu", gdje je tim iz Humske igrao protiv Proletera.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...