DRAGAN BURSAĆ OGOLIO DODIKA I NJEGOVU OPOZICIJU: "Neće napustiti institucije BiH, jer je 6.000 maraka mnogo bitnije od svega"

Okupila se tu “stara raja”, “veliki neprijatelji” Dodik, Šarović, Borenović, ali i Stevandić, Ćubrilović, Željka Cvijanović, Nešić…

  • Politika

  • 26. Jul. 2021  27. Jul. 2021

  • 1

U Banjoj Luci se danas okupila sva politička svita tog bh. entiteta kako bi se izjasnili o odluci visokog predstavnika Valentina Inzka da nametne zakon o zabrani negiranja genocida u Bosni i Hercegovini.

Okupilo se tu “stara raja”, “veliki neprijatelji” Dodik, Šarović, Borenović, ali i Stevandić, Ćubrilović, Željka Cvijanović, Nešić…

Uglavnom u višesatnom ataku na inteligenciju, oni su se vjerovali ili ne dogovorili da neće učestovovati u radu državnih institucija Bosne i Hercegovine.

Tim povodom na društvenim mrežama reagovao je i novinar iz Banja Luke Dragan Bursać koji je “opleo” po učesnicima današnje grupne terapije u gradu na Vrbasu.

Zamislite vi čega su se dosjetili ovi republikosrbijanski kokošari lopovski: Oni ko biva neće učestvovati u radu zajedničkih institucija u BiH?! Dakle, to znači, ONI NEĆE napustiti zajedničke BiH institucije, zato što je 6 hiljada maraka mnogo bitnije od svega. Samo malo neće raditi, jer ni do sad ništa nisu radili za iste te pare – napisao je Bursać.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...